Qui som?Som un grup d'amics aficionats a l'esport amb el gos, concretament a l'Agility! Desprès de buscar un club proper a la nostra ciutat, hem valorat que no hi ha cap club que disposi d'unes instal·lacions i formació de qualitat, i per això, ens hem posat mans a l'obra i hem creat aquest club!
Somos un grupo de amigos aficionados al deporte con el perro, concretamente al Agility! después de buscar un club cerca a nuestra Ciudad, hemos valorado que no hay ninguno que disponga de unes instalacions y formación de calidad, y por eso, nos hemos puesto manos a la obra y hemos creado este club!


Més de 10 anys d'experiència competint i entrenant en Agility ens avalen, i la diversa formació paral·lela en el món del gos en altres disciplines, fa que puguem oferir als nostres socis cursos de qualitat en un ambient sa, cívic i esportiu al costat dels nostres cans.
Más de 10 años de experiència compitiendo y entrenando en Agility nos avalan, y la diferente formación paralela en el mundo del perro en otras disciplines, hace que podamos ofrecer a nuestros socios cursos de calidad en un ambiente sano, cívico y deportivo al lado de nuestros canes.

Cinc som els integrants de la JUNTA que hem creat aquest club amb molta il·lusió. Tots amb experiència en Agility i alguns també en altres disciplines canines per poder donar una bona formació al nostres socis!
Cinco somos los integrantes de la JUNTA que hemos creado este club con mucha ilusión. Todos con experiencia en Agility y algunos también en otras disciplinas caninas para poder dar una buena formación a nuestros socios.
Presidenta: Anna 
Secretària:
Tresorer: Oriol
Vocal: Tom
Vocal: Ivan
A partir d'aquí, t'invitem que trastegis el nostre blog per poder-te informar de tot el que oferim!!! I si tens qualsevol dubte... CONTACTA sense compromís amb nosaltres!!!
A partir de aquí, te invitamos que trastees nuestro blog para poderte informar de todo lo que ofrecemos!!! Y si tienes cualquier duda... CONTACTA sin compromiso con nosotros!!!!