Iniciació a Obediència Esportiva

El c.e. Agility Caní Egara és un club esportiu, tal com indica el nom. Per  aquests motius no realitzem, de manera directa, cursos d'obediència bàsica de dia a dia, però si realitzem classes d'obediència enfocada a l'agility i classes d'iniciació d'obediència esportiva.
El c.e.Agility Caní Egara es un club Deportivo, tal y como indica el nombre. Por estos motivos no realizamos, de manera directa, cursos de obediencia bàsica de día a día, però si realizamos clases de obediencia enfocada al agility y clases de iniciación a obediencia Deportiva.

En aquestes classes el gos aprèn a realitzar de manera intuïtiva i sense pressions, mitjançant el joc i menjar, com iniciar i executar diversos exercicis d'obediència esportiva.
També s'aprèn a treballar amb clicker. Què és el clicker i com utilitzar-lo.

En estas clases el perro aprende a realitzar de manera intuitiva y sin presiones, mediante el juego y comida, como realitzar y ejecutar varios ejercicios de obediencia deportiva.
Que es el clicker y como utilizarlo

 










Tot i que el  nostre club no doni classes d'obediència bàsica ni correcció de conductes, comptem amb la col·laboració d'un ensinistrador/educador expert de confiança a qui derivem aquests tipus de consultes. Així que no dubteu en contactar amb nosaltres per qualsevol dubte sigui del tipus que sigui!
Aunque nuestro club no de clases de obediencia bàsica ni corrección de conductes, contamos con la colaboración de un adiestrador/educador experto de confiança a quién derivamos éste tipo de consultes. Así que no dudéis en contactar con nosotros para cualquiel duda sea del tipo que sea!