NOVETATS!!!

El dia 28 de Maig hi va haver la primera Exhibició d'Agility que realitza el Club Agility Les Fonts. Es va realitzar al barri de St. Pere de Terrassa amb motiu de la seva Festa major.


A les 8:30 hores del dissabte, varis integrants del club, vam anar a carregar els obstacles a les nostres instal·lacions i seguidament vam anar a preparar tot al Parc Pla de la Font de l'Apotecari. A les 11:00 hores va començar la nostra exhibició, presentant-nos com a club amb una bona quantitat de públic assistent.

   

  


Uns quants gossos van saltar per primera vegada fora de les nostres instal·lacions i davant de gent, tot i els nervis ho van fer molt bé! Després de l'exhibició, una gran quantitat de gent es va interessar a fer els seus primers passos al món de l'agility.


 

   

  


A les 12 i a les 13 hores vam fer dues exhibicions més i també a la segona exhibició va participar un cadell de la nostra escola cadell fent una mica d'exhibició d'obediència esportiva i agility per cadells deixant el nivell molt alt!!!


Agrair a tots els socis que van venir a participar, a l'organització per deixar-nos col·laborar amb ells i al nostre patrocinador de pinso Arion pels regalets pels participants a l'exhibició!!!